20Març2023

El Consell Comarcal edita un nou mapa sobre el Congost de Mont-rebei

Per a tots els visitants que volen descobrir el Pallars Jussà, el Consell comarcal posa al seu abans un catàleg de fulletons i tríptics informatius sobre patrimoni cultural i natural dels nostre territori, així com un recull de les activitats d’oci que s’hi poden realitzar. Aquetes guies es van actualitzant quan cal per a poder garantir un millor serveix i experiència del visitant, i es poden trobar a l’apartat de descàrregues de la web turística: www.pallarsjussa.net
Enguany, el Consell Comarcal del Pallars Jussà ha dissenyat un nou fulletó, que es tracta d’un mapa del congost de Mont-rebei. Aquest document pretén facilitar la visualització de tots els itineraris possibles, així com de la informació més rellevant sobre la ruta principal. També inclou els diferents accessos i pàrquings, els embarcadors i d’altres punts d’interès d’aquest atractiu turístic de la comarca.

Aquesta acció s’emmarca dins el Pla de comunicació i accions de difusió de l’operació “Foment del Patrimoni natural d’interès turístic al Pallars Jussà”, i el 50% està cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional FEDER de la Unió Europea en el marc del Programa Operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020, i cofinançada amb la col·laboració de la Diputació de Lleida i l’Ajuntament de Sant Esteve de la Sarga. 

A la cara posterior del mapa del congost s’hi destaquen els principals atractius turístics del Pallars Jussà amb l’objectiu de donar a conèixer als seus visitants altres espais d’interès turístic de la zona. S’ofereix així una mostra del patrimoni cultural i natural que envolta aquest famós espai natural. Amb aquesta selecció es  pretén diversificar el flux de turistes  que realitza l’itinerari perquè descobreixi més indrets de la comarca. 

Aquest mapa formarà part de la col·lecció de fulletons d’accés lliure i gratuït que s’ofereixen als visitants de l’Epicentre, el centre de visitants del Geoparc. A més, el mapa estarà disponible en 4 idiomes: català, castellà, anglès i francès i es trobarà en format digital a la web de turisme del Pallars Jussà en un futur proper.

Com a iniciativa per millorar la sostenibilitat i ser eco friendly, s’ha apostat per a la impressió del mapa exclusivament en català, a les altres versions però, s’hi podran accedir electrònicament mitjançant un codi QR que es troba a la versió impresa.

Descarrega la versió catalana fent clic AQUÍ

Compartir contingut
Copyright © 2023 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.